Overval supermarkt Beijum in Opsporing Verzocht levert zes tips op

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij de politie zijn zes tips binnengekomen na de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond waarin aandacht werd besteed aan een overval op een supermarkt aan de Stoepemhaheerd in de wijk Beijum.

Deze overval vond op woensdagavond 30 januari plaats waarbij een persoon vlak voor sluitingstijd de slijterij van de supermarkt binnendrong. Onder bedreiging van een groot mes en later een vuurwapen werden twee medewerkers gesommeerd de dader naar de kluis van de winkel te brengen. Nadat het geld dat zich in de kluis bevond buit was gemaakt ging de dader er op een fiets vandoor. Ondanks dat de politie direct met verschillende eenheden op zoek ging, waarbij ook de hulp van Burgernet-deelnemers werd ingeschakeld, kon de dader niet gepakt worden.

In de uitzending werden bewakingsbeelden getoond van de dader. De zes tips die binnen zijn gekomen zullen door de politie onderzocht worden. Op dit moment is het nog onbekend hoe bruikbaar de informatie is.

Hieronder de bewakingsbeelden zoals deze in de televisie-uitzending getoond werden. Mocht u meer informatie hebben dan kan contact worden opgenomen met de politie op telefoonnummer 0800 6070.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *