Mimoun Mahi: Na dit seizoen naar FC Zürich

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

FC Groningen aanvaller Mimoun Mahi gaat aan het einde van het seizoen naar FC Zürich. Dat zei Mahi vrijdagmiddag na de training.

Mahi (24) wilde deze winterstop al naar de Zwitserse club, maar FC Groningen en Zürich konden het niet eens worden over de transfersom. Mahi zei dat hij een nieuwe stap wil maken in zijn carrière en daarom voor de subtopper uit Zwitserland heeft gekozen.

Mahi is aan zijn vierde seizoen bezig in Groningen. Hij kwam indertijd over van Sparta.

Deel dit artikel:

    1. Goede kerel?, Mahi z’n woord is niets waard dat is wel gebleken, een praatjesmaker is het. Ik zou hem niet eens meer opstellen en het elftal al vast laten inspelen met de spelers die je volgend jaar ook nog hebt.
      Over een paar jaar heeft niemand het meer of Mahi zo’n indruk heeft hij achter gelaten.

    2. Onnozele Nijland bood niet wat zaakwaarnemer van Mahi verlangde. Ben er van overtuigd dat Mahi het meende toen hij zei dat het niet zijn intentie was om transfervrij te vertrekken.

      Mahi heeft ons vaak genoeg bij de hand genomen. Beslissend geweest. In deze qua puntenverdeling gekke competitie kan een goede Mahi zo het verschil tussen drie/vier plekken zijn. Als we hoger eindigen dan H*erenveen, steigen we een plek op tv ranglijst; scheelt toch een klein miljoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *