Jos Aartsen stopt als bestuursvoorzitter UMCG

nieuws
Foto: Mark Vletter via Flickr (CC 2.0)

Jos Aartsen stopt aan het einde van 2019 als bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

De Raad van Toezicht van het ziekenhuis schrijft in een persbericht: “We zijn Aartsen veel dank verschuldigd voor alles wat hij in al deze jaren, samen met zijn collega’s in de Raad van Bestuur, tot stand heeft gebracht voor het UMCG.”

Aartsen vervult de functie van voorzitter Raad van Bestuur UMCG sinds medio 2012. Daaraan voorafgaand was hij vanaf 1 mei 2008 lid van de Raad van Bestuur. Hij kwam in 1997 als directeur Beleid in dienst van het UMCG. Aartsen zal zijn functie neerleggen op het moment dat de Raad van Toezicht een geschikte opvolger voor hem heeft gevonden.

Deel dit artikel: