Spanning in Glimmen om gewonnen geldbedrag

In Glimmen wordt vrijdagmiddag bij een groot dorpsfeest bekend gemaakt hoe veel geld de deelnemers aan de Postcodeloterij hebben gewonnen. Die vraag hield het dorp al dagen bezig.

Tijdens de jaarwisseling werd bekend dat de enige postcode in Glimmen in de prijzen is gevallen. Vrijdag wordt de helft van het gewonnen bedrag, 26,95 miljoen euro, verdeeld over de winnende loten. De andere helft was maandagavond al verdeeld over vijf deelnemers in Glimmen die op de postcode met ook de goede lettercombinatie wonen.

Naast de bekendmaking van de bedragen zijn er bij het feest ook optredens van onder andere Jeroen van der Boom en Anita Meyer. Het wordt live uitgezonden op RTL4 tussen 17:00 en 18:00 uur.

Update: Tijdens het feest maakte de loterij bekend dat de 255 deelnemers die meespeelden per lot 76.765 euro winnen, als zij in 2018 met alle trekkingen hebben meegedaan.

Deel dit artikel:

 1. Schandelijk hoe sommige bewoners van dit dorp het bedrag incasseerden. Ook de verdeling van dit einde jaars bedrag moet verdeeld worden over veel meer postcodes. Laat meerdere mensen hiervan profiteren en met lagere bedragen. Het is gewoon chanant.

 2. Geld maakt niet gelukkig! Voor de winnaars: wees gelukkig met dat rot geld. Maar besef wel dat veel mensen moeten leven van de minima en dat ze hun brood moeten ophalen bij de voedselbank ipv de warme bakker.

  1. Blijkbaar maakt geld wel gelukkig anders had jij het er niet zo expliciet over en zou je het niks kunnen schelen of iemand anders nog meer geld zou krijgen.

 3. het is altijd mensen die al geld en koophuis hebben enz enz had het verdeeld onder gezinnen die tot de bot is de schulden maar gaat om miljoenen dus geld is corruptie !

 4. Mensen, hoe treurig het voor jullie wellicht ook mag zijn dat er mensen zijn welke een prijs hebben gewonnen, vergeet niet dat de deelnemers aan deze loterij welke nu een geldbedrag van in totaal € 53.9 miljoen hebben gewonnen, hier samen € 13.5 miljoen aan kansspelbelasting over betalen, dit geld wordt door de staat in de pot algemene middelen gedumpt om o.a. uitkeringen van te betalen, dus indirekt wordt een deel van dit geld sowieso verdeeld onder de minima en uitkeringsgerechtigden.

 5. Leuk voor de winnaars maar je zou eigenlijk helemaal niet mee moeten doen met deze loterij, het is een loterij waar alle presentatoren/presentatrices meerdere tonnen incasseren en ook nog gunstige leningen kunnen afsluiten (hallo Gaston), alle medewerkers kregen overigens vlak voor kerst nog 1000 euro als extraatje.
  Raad van commissarissen allen goed voor een paar ton per jaar per kop. En dan hebben ze ook nog ambassadeurs waarvan enkele een miljoen kosten voor bewezen diensten waaronder: Leonardo Dicaprio, Tonny Blair, Bill Clinton, Richard Branson, George Clooney, Rafael Nadal, Desmond Tutu o.a.

  Onze visie ( eigen woorden van de Loterij)
  Wij steunen goede doelen die zich inzetten voor een rechtvaardige en groene wereld.

  Hoezo groen met al die ongevraagde papieren reclame en de diesel rijdende kersttruck, en al die SUV voor de presentatoren/presentatrices en alle andere energie slurpende kolder.

  Mijn advies, spaar als je wilt hebben en als het niet mogelijk is vergeet het. Probeer tevreden te zijn met wat je hebt en wees niet ontevreden met wat je niet hebt.

 6. Wat mij opvalt dat de grote prijzen altijd in dichter bevolkte gebieden valt en nooit in kleinere straten valt speel zelf al jaren mee maat nog nooit wat gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *