Overval op supermarkt in Beijum

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een supermarkt aan de Stoepemaheerd in de wijk Beijum is woensdagavond overvallen. De politie heeft een Burgernet-actie op touw gezet om de dader te traceren.

“De overval vond plaats even na 22.00 uur”, vertelt politiewoordvoerder Ernest Zinsmeijer. “Een persoon is de winkel binnengedrongen en daarna gevlucht. We zijn met verschillende eenheden een zoektocht naar hem gestart.” Het is onbekend of er bij de overval ook iets is buitgemaakt, en of er gebruik is gemaakt van een wapen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Signalement
De dader zou een blanke man zijn die tussen de 1.80 en 1.90 meter lang is. Hij heeft een normaal postuur. Tijdens de overval droeg hij een rood petje, een blauwe jas en een spijkerbroek. Opvallend detail is dat hij een zwarte tas bij zich had.

Onderzoek
De omgeving van de supermarkt is afgezet. “Wij doen in en rondom het gebouw onderzoek waarbij sporen veilig worden gesteld en waarbij we ook in gesprek gaan met getuigen.” Groningers die iets gezien hebben, of meer informatie hebben over deze overval, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *