Ook Stobart Air schrapt vluchten vanaf Eelde

nieuws
Foto: AeroPixels via WikiMedia Commons (CCY 2.0)

Stobart Air vliegt vanaf april minder vaak van Groningen Airport Eelde naar Londen Southend. De vroege vlucht verdwijnt doordeweeks (om 7.10 uur) en in het weekend blijft er slechts één vlucht per dag over.

Stobart onthoudt zich voorlopig van commentaar, maar een woordvoerder laat wel aan RTV Drenthe weten: “Het klopt dat er straks minder vluchten zijn. Er zijn te weinig passagiers voor alle vluchten die we nu uitvoeren vanaf Eelde.” De vluchten naar London Southend worden tot nu toe uitgevoerd door zustermaatschappij FlyBe.

Het nieuws komt na een jaar waarin er al twee andere lijnvluchten werden geschrapt op de luchthaven. Toen stopte de Estse luchtvaartmaatschappij Nordica met haar lijnvluchten naar Kopenhagen en München.

Deel dit artikel:

  1. Maak van dat vliegveld een mooi meer. Maak van streek rondom as Haren/Eelde, een gebied vol vaarmogelijkheden. Gaat veel meer (banen) opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *