Gemeentelijke prijsvraag gaat de mist in

nieuws

De gemeente riep op sneeuwfoto’s op te sturen en die met de meeste likes zou omslagfoto op de Facebookpagina van de gemeente worden. Een goed idee?

In elk geval heeft de gemeente woord gehouden en vandaag siert bovenstaande onbegrijpelijke prent de gemeentelijke pagina.

‘Waren het internettrollen met fakeaccounts die deze foto massaal van een ‘like’ voorzagen in onze prijsvraag voor de mooiste sneeuwfoto? Hoe dan ook, deze cryptische foto van @mauritsherwig kreeg de meeste stemmen en is vandaag omslagfoto. Eerlijk is eerlijk. Maar mooi? Mwah…’, schrijft de gemeente erbij.

De maker van de foto reageert daarop: ‘Even een kleine correctie, zover ik weet zijn er geen internettrollen aan te pas gekomen, daar zou ik de likes op mijn foto tekort mee doen. Het is een erg abstracte foto inderdaad, je moet er maar van houden. Heel sportief dat jullie je aan je woord hebben gehouden, we hebben gelachen. Uiteraard heb ik er alle begrip voor dat die snel vervangen wordt door de foto die op de 2e plek staat, een stad als Groningen verdient immers wel een mooie omslagfoto’.