Auto in lichterlaaie in Beijum

Aan de Scheltemaheerd in de wijk Beijum is donderdagavond een auto uitgebrand. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

De melding van de brand kwam rond 22.15 uur binnen. Bij aankomst van de bluswagen werd geconstateerd dat het om een uitslaande brand ging in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats. De vlammen kwamen onder de motorkap vandaan. Brandweerlieden hebben het vuur geblust met één straal hogedruk. Binnen een kwartier kon het sein brand meester worden gegeven.

De brand is vermoedelijk moedwillig aangestoken. “Ik hoor een agent zojuist zeggen dat ze een plaats delict gaan inrichten en dat ze ernstig rekening houden met brandstichting”, laat een incidentfotograaf weten. Brandweerlieden hebben nog wel wat persoonlijke bezittingen uit de auto veilig kunnen stellen. Een auto die er naast geparkeerd stond heeft vanwege de hittestraling schade opgelopen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *