Veiligheidsregio geeft carbidballen voor ’tofste/hardste knal’

nieuws

De Veiligheidsregio geeft carbidballen voor de ’tofste/hardste knal’, waarvan een filmpje op de Facebookpagina van de groep gepost moet worden.

‘Een rotje of een kanonslag is natuurlijk kinderspel als je het vergelijkt met carbid. Als Veiligheidsregio Groningen zien we natuurlijk graag dat het veilig knalt. Daarom geven we twee pakketten weg van 10 carbidballen (om de melkbusdeksel te vervangen), 10 petjes (om op je hoofd te zetten) en een rondleiding op de brandweerkazerne in Groningen. Wil je een pakket winnen? Deel dan een filmpje van je tofste/hardste knal in de comments onder dit bericht voor zondag 23 december. Je hebt vast nog wel beelden van vorig jaar of eerder. En wie weet, knal jij dit jaar dan wel met een bock-bal en -pet!

Let op: Samen carbid afsteken is veiliger. Daarom geven we de pakketten alleen weg aan carbidclubs. Als je je filmpje deelt, ding je automatisch mee, maar tag wel even de naam van je club en de plaats. En moeten we nog uitleggen dat alleen veilige knallen kans maken? ;-)’, luidt de tekst.