Sting, Anouk en The Specials treden op in Stadspark

Op zaterdag 22 juni 2019 staat een nieuw festival op de kalender voor de Stad: Stadspark Live. Onder andere Sting, Anouk, Tom Odell, Ronnie Flex, Daniël Lohues en The Specials staan op het programma.

Dat maakten wethouder Joost van Keulen en programmeur Peter Sikkema van De Oosterpoort dinsdagmiddag bekend tijdens een persmoment waar uiterst geheimzinnig over werd gedaan. Bij de uitnodiging zat wel een subtiele hint: Een medaille met een paardenhoofd erop, een verwijzing naar de drafbaan. Volgens de wethouder wordt het festival een jaarlijks terugkerend evenement, vergelijkbaar met Pinkpop en Lowlands. Het wordt georganiseerd door een samenwerking tussen De Oosterpoort en Mojo Concerts.

Het is voor het eerst sinds 2000 (Tina Turner) dat er weer artiesten van wereldfaam komen optreden in het stadspark. De organisatie verwacht 20.000 bezoekers op Stadspark Live. Het festival is op zaterdag 22 juni 2019 tussen 13.00 en 00.00 uur. De kaartverkoop start op vrijdag 21 december 2018 om 10 uur. Tickets kosten 55 euro.

Foto: Stadspark Live