Schoolgebouw te koop voor co-housing

nieuws

Nu wordt er nog lesgegeven aan leerlingen van de Borgmanschool, maar na de verhuizing van de school naar het nieuwe gebouw in het Ebbingekwartier komt de school aan de Jacobijnerstraat te koop te staan.

Het schoolgebouw is te koop voor een wooninitiatief waarbij gezamenlijkheid centraal staat, oftewel ‘co-housing’. Dit is een vorm van wonen waarin zelfstandige woningen gecombineerd worden met uitgebreide gemeenschappelijke functies.

Voor de Borgmanschool aan de Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat is ondertussen een groep toekomstige bewoners gevonden. Voor de school aan de Jacobijnerstraat kunt u zich nu aanmelden. Woensdag 12 december om 17.00 uur is er een startbijeenkomst op de boot van Platform GRAS aan de Bloemsingel. Aanmelden kan via borgmanscholencohousing.nl.