Ook Femke van Arendonk van OOG Radio is Local Hero 3FM

nieuws
Foto: M.Minderhoud - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=893752

Ook presentatrice Femke van Arendonk van OOG Radio is tussen 10 en 18 december Local Hero op radiozender NPO 3FM. Afgelopen dinsdag werd bekend dat Henri Haan van OOG eveneens mag aantreden op de zender.

Het Local Heroes-project is onderdeel van Serious Request. Tussen 10 en 18 december krijgen medewerkers van lokale omroepen de mogelijkheid om in de nacht aan te schuiven als sidekick bij de DJ’s die geprogrammeerd staan. Om hier kans op te maken moest men zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het goede doel. De namen van de mensen wie dit gelukt is werden donderdagmiddag bekendgemaakt op de radiozender.

“Ik was op dat moment aan het werk”, zegt Femke. “Mijn radiocollega Henri Haan stuurde mij ineens allemaal berichtjes met het super mooie nieuws, maar nu ik zelf de uitzending teruggeluisterd heb kan ik het pas geloven. Ik ben echt heel erg blij!” Femke is te horen op 3FM in de nacht van 12 op 13 december tussen 02.00 en 04.00 uur.

Luister hier naar de uitzending waar de namen bekend worden gemaakt:

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *