Marian Kusters (42) negen jaar vermist

De 42-jarige Marian Kusters uit de stad wordt zaterdag precies negen jaar vermist. “De familie wil graag weten wat er gebeurd is.”

Kusters, moeder van twee zoons, was prostituee en verslaafd aan drugs. In de nacht van 7 op 8 december 2009 werd ze voor het laatst gezien bij de tippelzone op de Bornholmstraat. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor. Sinds januari 2010 staat de vrouw als vermist te boek. Een hulpverleners sloeg alarm omdat Kusters al een hele tijd niet gezien was bij de methadonpost in de stad.

De politie gaat er vanuit dat de vrouw vermoord is, maar het lichaam is nooit gevonden. Kusters was een goede vriendin van de eveneens vermiste Jolanda Meijer uit de stad. Zij werd voor het laatst gezien in februari 2008. Het Dagblad van het Noorden meldde in 2010 dat Kusters verdween kort nadat ze de politie een tip had gegeven in de zaak Jolanda Meijer.

Volgens de politie wil de familie van Kusters erg graag weten wat er gebeurd is. Mensen die meer informatie hebben kunnen zich melden via de opsporingslijn 0800 60 70 of via het tipformulier in het dossier over de vermiste vrouw. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *