Bewoners met groene vingers uit ‘Sunny Selwerd’ in het zonnetje gezet

wijken
Foto: Wijkverbetering Sunny Selwerd

Donderdagmiddag hebben bewoners van de wijk Selwerd, samen met wijkwethouder Paul de Rook, het eerste bord van de serie “Ik doe mee aan Sunny Selwerd” onthuld.

Dit gebeurde aan de Prunusstraat, waar bewoners recent bomen hebben geplant en een plan hebben gemaakt om hun buurt te vergroenen. Het ‘Sunny Selwerd’-bord is deze week, samen met een aantal andere borden, geplaatst bij projecten die in het kader van de wijkvernieuwing zijn gerealiseerd.

Na de onthulling presenteerden de aanwezige bewoners de publieksversie van hun wijkvernieuwingsplan en een folder over de resultaten tot nu toe. Ook maakten ze een wandeling langs plekken waar gewerkt wordt aan wijkvergroening, zoals boomspiegels, voortuintjes en bouwprojecten.