Woningbrand Herewegbuurt snel meester

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een woning in de Herewegbuurt heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De brand werd rond 20.15 uur gemeld waarop de Groninger brandweer uitrukte met een bluswagen en een hoogwerker. De melding was dat er op de eerste verdieping van een woning op de hoek van de Hereweg met de Tweede Willemstraat brand zou woeden. Bij aankomst bleek het vuur al onder controle te zijn. “Brandweermannen hebben op de eerste verdieping een korte inspectie gedaan”, ziet incidentfotograaf Rick ten Cate. “Al vrij snel daarna is men weer teruggekeerd naar de kazerne.”

Wat er in de brand heeft gestaan is onbekend. Wel is duidelijk dat er enige schade is in de woning. Stichting Salvage komt later in de avond ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen hiervan.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *