Steppend kind aangereden door automobilist

112
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een kind is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Populierenlaan in de wijk Selwerd. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Een kind was aan het spelen op een step toen door nog onbekende oorzaak een aanrijding plaatsvond met een auto. Hulpverleners waaronder een ambulance en de politie waren snel ter plaatse. Terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer deed de politie onderzoek naar de precieze toedracht.

Hiervoor kwam ook de Verkeers Ongevallen Analyse, de VOA, ter plaatse. Hoe het momenteel met het slachtoffer gaat is onbekend. De personenauto raakte bij het ongeluk licht beschadigd. De Populierenlaan was vanwege het ongeluk korte tijd afgesloten.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel: