Leerlingen IMC Weekendschool krijgen les van Arjen Lubach

nieuws
Foto: IMC Weekendschool

Leerlingen van de IMC Weekendschool hebben afgelopen zaterdag les gekregen van niemand minder dan Arjen Lubach. De gastdocent gaf aan de leerlingen een masterclass presenteren.

Het krijgen van deze masterclass was eigenlijk de wens van derdejaarsleerling Nick de Hei. Lubach was vrijdag en zaterdag in de stad aanwezig vanwege de try-out van zijn theatertour ‘Arjen Lubach Live‘ dat in de USVA gehouden werd. Toen hij hoorde van de wens van Nick besloot hij om de hele groep uit te nodigen en de wens in vervulling te laten gaan. Voor de show mochten de leerlingen een kijkje backstage nemen. Ook zagen ze de theaterzaal waar de voorstelling plaats zou gaan vinden. Tot slot kregen ze de gevraagde masterclass en kregen ze de kans om Lubach de hemd van het lijf te vragen. “Hoeveel verdien je eigenlijk?”, vraagt Sara. Lubach: “Genoeg …” Sara: “Ja, maar in cijfers …?” Ook Leila laat zich niet onbetuigd. “Heb je rituelen voor je het podium op gaat?” Lubach: “Ik moet iedereen achter de schermen een boks geven, anders gaat het fout.”

Op de IMC Weekendschool doen leerlingen in de leeftijd van tien tot veertien jaar ieder weekend ervaring op met verschillende beroepen. Daarbij staan ze op die dag ook echt in de schoenen van een professional om met eigen ogen te zien hoe iets is.

Foto: IMC Weekendschool