Groninger student wint Unilever prijs

nieuws

Wouter Muizelaar, student aan de RUG, heeft dinsdag de prestigeuze Unilever Research Prize gekregen.

Muizelaar studeert Mariene Biologie en Science, Business and Policy. Zijn masterscriptie “Seaweeds and Carbohydrates: Assessment of starting a new Public Private Partnership”, over het kweken van zeewier als toekomstige voedselbron, gooide hoge ogen bij de jury. Hierin wijst Muizelaar op de zakelijke kansen voor publiek-private exploitatie en geeft hij aan welke obstakels er moeten worden overwonnen.

Volgens de jury heeft Muizelaar een indrukwekkende, uitmuntende en zeer goed geschreven masterscriptie geschreven. De Unilever Research Prize wordt jaarlijks toegekend aan jonge academici die veelbelovend onderzoek doen binnen de scheikunde, biotechnologie, werktuigbouwkunde, biologie, landbouw- en de sociale wetenschappen.

Deel dit artikel:

 1. De studie “sociale wetenschappen “… zit zeker de klad in de laatste 50 jaar ?
  De ..afgestudeerden die in ons kabinet zijn beland en die anderen ( zij die hebben gekozen voor een plaatselijke politieke bijbaan) …missen namelijk het deeltje sociaal .
  Dat is mij opgevallen en waarschijnlijk ook U .
  Gelukkig zijn ze buitengewoon geschikt om een WINST GEVEND bedrijf te lijden .
  De winsten halend uit Uw Belastingen en ziekenfonds premies enz enz enz…
  Het V.O.C denken zit er al honderden jaren in.
  Veel winst en voordeel voor 1% …de andere 99% mag er voor gaan dokken ..werken ..afgekeurd worden….en uiteindelijk sterven op z’n 67 e …( ideaal voor de pensioenfondsen ..)
  Gaat prima ..met ons..toch ?

 2. Hartstikke leuk voor Wouter maar ik zou deze prijs niet eens in ontvangst willen nemen aangezien Unilever probeerde Nederland af te persen en vooral geen zin heeft in belasting betalen.
  Ik koop die fabriek rommel van Unielever in elk geval niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *