Gratis setje oordoppen vanwege nachtelijke herrie

nieuws

“Wie daarbij gebaat is, kan een gratis setje oordoppen afhalen in Paviljoen Ring Zuid aan Muntinglaan 2”. De komende twee weken zijn er ’s nachts werkzaamheden op A7, N7 en A28 en dat geeft geluidshinder.

Combinatie Herepoort, de aannemer van Aanpak Ring Zuid, gaat van maandag 12 tot en met zondag 25 november in de nacht delen van de A7, de zuidelijke ringweg en de A28 opnieuw asfalteren. De werktijden zijn van 19.00 uur tot 06.00 uur. Het asfalteren geeft geluidshinder door het frezen (weghakken) van asfalt en het gebruik van machines.

“Omdat het werk zich verplaatst, blijft de overlast niet de hele nacht op één plek. De aannemer probeert de geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken door geluidswerende maatregelen te treffen, maar hinder is helaas onvermijdelijk”, meldt de Aanpak.

Op de website van Aanpak Ring Zuid staat ook nog de volgende info over overlast voor omwonenden.

Deel dit artikel: