FC Groningen aanvaller Mahi ziet overgang naar Feyenoord wel zitten

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

FC Groningen aanvaller Mimoun Mahi ziet een overgang naar Feyenoord wel zitten. Dat zei Mahi tegen OOG Radio na de wedstrijd van FC Groningen zondag tegen Feyenoord die door de Rotterdammers met 1-0 werd gewonnen.

Sinds Mahi na een blessure weer actief is bij FC Groningen loopt het stukken beter en Mahi wordt mede daarom in verband gebracht met de Nederlandse topclubs. “Ik zou het zeker wat vinden”, aldus Mahi over Feyenoord. “Het is een geweldige club, een hele grote club en als je dat stadion ook ziet en de supporters. Echt ongekend mooi, het zou een geweldige club zijn voor mij”.

Mahi zegt dat er nog geen contact is geweest en dat hij gesprekken met FC Groningen en andere clubs over laat aan zijn zaakwaarnemer. “Ik probeer me te focussen op het veld en belangrijk te zijn voor het team, want we hebben de punten hard nodig”. Het contract van Mahi bij FC Groningen loopt na dit seizoen af.

Deel dit artikel:

  1. Mahi had kunnen scoren in de Kuip, maar…..!
    Dan was het visitekaartje af geweest.
    Als de trainer naar Rotterdam verkast, kan hij mooi mee verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *