ESNS maakt kandidaten Pop Media Prijs 2018 bekend

nieuws
Foto: Lesley Pietens

ESNS (Eurosonic Noorderslag) maakte vandaag de long list voor de Pop Media Prijs 2018 bekend. De prijs wordt gepresenteerd door Buma Cultuur en heeft als doel de Nederlandse popjournalistiek te stimuleren.

Bij de prijs wordt gekeken naar bijzondere prestaties in het afgelopen jaar. Kandidaten kunnen individuen zijn, maar ook initiatieven of projecten maken kans. De genomineerden komen uit alle onderdelen van de media, van radio tot tv, van boeken tot films. Wel moet het in alle gevallen over popmuziek gaan.

Het is de 25ste keer dat de Pop Media Prijs wordt uitgereikt. Vorig jaar viel de eer ten deel aan Radio-DJ Roosmarijn Reijmer van 3voor12. De winnaar van dit jaar wordt bekendgemaakt tijdens ESNS, dat van 16 tot 19 januari in Groningen plaatsvindt.

Stemmen voor de Pop Media Prijs 2018 kan hier.

 

 

Deel dit artikel: