Dure Ferrari geborgen bij ongeluk N7

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De auto die zaterdagmiddag in een sloot belandde op de N7 Beneluxweg is geborgen. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het voertuig blijkt een dure Ferrari te zijn. “Het betreft een Ferrari 360 3.6 V8 Modena”, vertelt incidentfotograaf Rick ten Cate. “Als je die nieuw zou kopen dan moet je zo’n 180.000 euro neerleggen.” Het voertuig werd geborgen door een bergingsbedrijf. Of de Ferrari total loss is geraakt bij het incident is vooralsnog onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Eerder op de middag verloor de bestuurder van de wagen de macht over het stuur. Hierdoor kwam de wagen in een sloot terecht. De automobilist kon op eigen kracht uit het voertuig komen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. Feit blijft dat als je de geldige snelheid aanhoudt voor deze weg je niet van de weg raakt, en zeker niet met een Ferarri.
    Ongelukken met ‘high end’ sportauto’s gebeuren vaak door onderschatting en onervarenheid, tevens maken huurders van deze auto’s vaak brokken.

    Overigens heeft deze auto eerder schade gehad, het is overgespoten in een Challenge Stradale variant (wat de duurste uitvoering is) maar dit is de standaard uitvoering. Deze uitvoering met eerdere schade en overgespoten kun je in Duitsland al voor een 30 en 40K kopen, nog steeds veel geld.

    Ik hoop voor de patser dat hij ervan geleerd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *