Dringend gezocht: Vrijwilligers voor Logeerhuis De Opstap

nieuws
Foto: Logeerhuis De Opstap

Er zijn dringend nieuwe vrijwilligers nodig bij De Opstap. Regelmatig zijn alle logeerkamers bezet en om de herstel- en respijtzorg te kunnen blijven verzorgen moeten er dringend meer vrijwilligers bij komen.

In De Opstap verblijven gasten, die tijdelijk even niet thuis kunnen wonen. Bijvoorbeeld na een operatie. Of omdat hun mantelzorger op vakantie is. De vrijwilligers houden gezamenlijk het huishouden van De Opstap draaiende. Ze verwelkomen de gasten in het logeerhuis, ondersteunen hen gedurende het verblijf en verrichten lichte huishoudelijke taken.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk, organiseert De Opstap op 27 en 30 november en op 5 december voorlichtingsbijeenkomsten op het Akerkhof 22 in Groningen.

Deel dit artikel: