Auto belandt in sloot op N7

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de N7 is een auto in een sloot terecht gekomen. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl. En niet zomaar een auto, maar een Ferrari.

Rond 15.45 uur kregen de hulpdiensten de melding van een voertuig te water op de N7, de Beneluxweg. De bestuurder van een rode Ferrari was de macht over het stuur kwijt geraakt en in een sloot gereden. Naast de politie en een ambulance werden vanuit de meldkamer in Drachten ook de duikers van de brandweer gealarmeerd. Toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen bleek de auto weliswaar in de sloot te liggen maar in de geul stond nauwelijks water. Ook de bestuurder bleek niet bekneld te zitten. De brandweer kon daarom snel weer terug naar de kazerne.

De automobilist is door ambulanceverpleegkundigen ter plaatse gecontroleerd. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Wesley Bos maakte een filmpje van het incident

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: