Verwarde man strooit met geldbiljetten

Een verwarde man heeft dinsdagmiddag met geldbiljetten gestrooid op de Korreweg. Politieagenten hebben de man meegenomen naar het politiebureau.

Het voorval gebeurde rond 15.00 uur op de kruising Korreweg met de Eerste Hunzestraat. Volgens de politie ging het om briefjes van twintig en vijftig euro die bij de strooiactie midden op straat belandden. Getuigen zagen dat verschillende Stadjers op de biljetten af doken. Omdat de situatie flink wat reuring veroorzaakte verscheen de politie ook al snel ten tonele. Zij hebben de man meegenomen naar het politiebureau waarna hij werd overgedragen aan hulpverleningsinstanties. Het geld dat nog op straat lag is in beslag genomen.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van het geld. Ondertussen roept men Stadjers op die geld mee hebben genomen om dit in te leveren bij één van de politiebureaus in de stad.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *