Groningse barmannen vrijgesproken van seksueel misbruik bezoekster

nieuws
Foto: Google Maps

De Rechtbank Noord-Nederland heeft drie medewerkers (24, 27 en 29 jaar oud) van een Groningse horecagelegenheid vrijgesproken van het seksueel misbruiken van een bezoekster (21) in het café waar zij op dat moment werkten.

Volgens de rechtbank was het ‘slachtoffer’ zich volledig bewust van de seksuele handelingen die ze heeft verricht met de drie barmannen op 25 augustus 2016; ze was niet bewusteloos of in lichamelijke of geestelijke onmacht. Althans, daarvoor heeft de rechtbank geen concreet bewijs gekregen.

Het Openbaar Ministerie eiste vorige week nog 240 uur werkstraf, een voorwaardelijke celstraf van een half jaar en een schadevergoeding van 18.000 euro tegen de drie barmannen. Het OM was van mening was dat op de camerabeelden, die gemaakt zijn tijdens deze bewust avond, te zien was dat de vrouw duidelijk onder invloed was van drank en drugs en dus niet bij machte om zich bewust tegen de avances van de verdachten te verzetten.

Deel dit artikel:

 1. Blijkbaar kon de dame geen weerstand bieden aan haar eigen seksuele verlangens na een paar biertjes en probeerde een paar mannen voor hun leven te beschadigen. Waarom? Kwam vriendje er soms achter?

   1. Ze komen al met dergelijke eisen als je een snelweg blokkeert om te voorkomen dat een terroristische organisatie rellen gaat veroorzaken op een kinderfeest. Het OM kan wel meer eisen, wie neemt die nu nog serieus.

   2. Ben voor Zwarte Piet. Tegen KOZP-idioten, tegen verstoring van kinderfeesten (intocht).

    Maar als ik naar een crematie moet, laat ik me niet door wat inteelt grootbekken uit Harkema tegenhouden. En er heeft iemand een crematie gemist door deze stunt. Prima als je KOZP idioten tegenhoudt, maar doe dat ergens veilig op een rotonde op een b-weg.

    Conclusie: gepaste straf. Ben sowieso voor hard straffen. Was één of andere Somaliër in Zwolle die als pooier meisje tot prostitutie dwong. Taakstraf van 240 uur. Lachwekkend. Vrouw prostitueren? Tirn jaar zitten per vrouw!

    Verder ben je een hond als je misbruik maakt van dronken vrouwen maakt. Hoe geil je als manlijke twintiger ook kunt zijn, je zegt gewoon “Nee” als ze niet meer bij zinnen bent.

 2. Vindicat-mannetjes en Vindicat-rechter?

  Zou me weinig verbazen. Net als dat het me weinig zou verbazen als de groep “mannen” die een aantal jaar terug een lesbisch stel mishandelden gewoon ergens op wat camera-beelden stonden.

  Nederland? Crytofeodaal bananenland.

 3. Met dit soort zaken moet je altijd voorzichtig zijn. Heb zelf in de horeca gewerkt en werd regelmatig door dames verlijd. En dat kon ver gaan, treed door niet over in detail maar je moest altijd uitkijken wat je deed. Je bent pas schuldig als er hard bewijs is.

 4. Helaas ken ik wel een geval van een dame die alles bij elkaar loog en enkele mannen voor hun leven probeerde te beschadigen. Is gelukkig niet gelukt, later vloog ze diegene gewoon om de hals als ze die tegen kwam in de kroeg en begroete hem met kussen. Als je als dame je volgooit en wellicht drugs gebruikt, wat vaak lustopwekkend is, dan moet je niet vreemd kijken als mannen op je geile advances ingaan. Maar je leest het al, men geeft toch een steek richting die mannen, die zijn dus beschadigd. Ik zou een tegenclaim indienen wegens smaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *