Griezelen op Kamerlingh Onnes

Hij heeft er uren werk in gestoken om het schoolgebouw van het Kamerlingh Onnes zo mooi mogelijk in Halloween-stijl aan te kleden. “Dit jaar is het wel iets groter geworden dan ik van tevoren bedacht had.”

Op de laatste dag van oktober wordt traditioneel het Halloween-feest gevierd. Voor conciërge Jur Smit reden om uit te pakken. “Het begon zo’n tien jaar geleden met een aantal versieringen. Zelf vind ik het feest wel leuk maar ik doe het vooral voor de kinderen. Je wilt ze toch iets meegeven dat ze nooit zullen vergeten.” Feit is alleen dat het dit jaar wat groter is geworden. Wat heet, de volledige begane grond van het schoolgebouw is in Halloween-stijl. “Ik heb er een aantal dagen van de herfstvakantie voor opgeofferd maar ik ben heel blij met het resultaat.”

Ook leerlingen op de school zijn verrast. “Afgelopen maandag kwam ik de school binnen en ik zag allemaal spinnen, skeletten en andere attributen”, vertelt één van hen. “Ik vind het heel mooi gelukt. Ook omdat ik zoiets niet verwacht had.” De school blijft tot komende vrijdag nog in griezelstijl want in de avond vindt er een groot Halloween-feest plaats voor alle brugklasleerlingen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *