Nieuwe naam en eigenaar voor Postillion Hotel Haren

nieuws
Bron GoogleMaps

Het Postillion Hotel Haren Groningen gaat vanaf 1 januari 2019 verder onder de naam ‘Motel Haren’. Het hotel is overgenomen door Frans Kappenburg. Hij wil op termijn een nieuw hotel bouwen op de locatie van het huidige BP-station.

Kappenburg neemt ook de contracten van het personeel over. Volgens Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels, gaan alle bestaande boekingen in Postillion Hotel Haren Groningen voor de periode 2019 gewoon over naar het nieuwe hotel: “Wij zijn erg tevreden met deze verkoop, zeker omdat er geen banen verloren gaan.”

Kappenburg, gaat een nieuw hotel bouwen op de plaats waar nu het BP-tankstation is. Op de plaats van het huidige hotel komen luxe appartementen te staan, waarvan de bewoners hospitality-diensten van het nieuwe motel ontvangen. Deze verbouwing moet rond 2022 klaar zijn. Frans Kappenburg is met zijn werkmaatschappijen al eigenaar van onder andere De Rietschans en het Strandpaviljoen in Paterswolde.

Deel dit artikel:

  1. Deze plak is ideaal om een nieuw hotel te bouwen.
   Midden in de natuur, Paterswoldse meer en Vriescheveen in de directe omgeving,
   ideaal beginpunt van fietsroutes naar Drenthe, het ligt langs het Pieterpad etc.
   P&R parkeerplaats op loopafstand, je wordt binnen 10 minuten afgezet in het centrum van Groningen

   Met andere woorden : als ik een Hotel mocht bouwen deed ik het precies daar !!!!

  2. Wellicht omdat deze nieuwe eigenaar, welke al jarenlang hotels en eetgelegenheden bestiert, weet waar vraag naar is? Immers als je dan toch moet overnachten waarom dan niet in Haren, direkt naast de A28? Dezelfde move heeft Van der Valk gedaan door een hotel aan de A7 bij Hoogkerk te gaan bouwen, ondanks de aanwezigheid van grote aantallen kamers in de direkte nabijheid kent ook dit hotel een goede bezettingsgraad.
   Wie gaat er nu een hotel bouwen aan de Grote Markt, voor het Huis van Niets? Die vraag kun je straks bij de start van de bouw van dit hotel opnieuw gaan stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *