Kaartverkoop voor Ajax – FC Groningen verlengd tot vrijdagavond twaalf uur

sport
Foto: fcgroningen.nl

De verkoopperiode voor zitplaatsen in het uitvak tijdens de wedstrijd van FC Groningen tegen Ajax van zaterdagavond is verlengd tot vrijdagavond 23.59 uur. Dit i.v.m. de langdurige onzekerheid over het doorgaan van de wedstrijd (staking politie  van de baan). 

Volgens de club hebben inmiddels 150 supporters een ticket aangeschaft, maar mogelijk zijn er nog fans die gewacht hebben met het kopen van een ticket of de wedstrijd hebben laten schieten door de onzekerheid over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd.

Er bestond lang onduidelijkheid over het doorgaan van de wedstrijd, omdat de politievakbonden een staking hadden gepland voor aankomend weekend. Omdat de CAO-onderhandelingen tot een akkoord hebben geleid, is deze staking van de baan.

 

Deel dit artikel:

 1. Stel je stunt, en pakt één of drie punt. Mag je door het 020 publiek met zeker enkele honderden gefrustreerde doorgesnoven F-Siders naar je auto.

  Beveiliging bestaat daar uit gestoorde sportschooljongens die ook graag op uitsupporters losgaan.

  En Amsterdamse politie lijkt ook soms lol in een confrontatie te hebben. Zo lieten ze een trein of tran met Cambuursupporters (gewone supporters) voor het supportershome (vol met doorgesnoven en dronken idioten) stoppen in plaats van bij het stadion.

  Nee, ik bedank.

  P.S.

  Wordt het niet eens tijd dat de FC Grunn zich bij bezoek van de club uit Amsterdam ook eens zo opstelt? Misschien dan daarna overleggen met 020-bestuur of ze hun gastheerschap wat serieuzer kunnen nemen. Uitvak verkleinen tot 300 supporters (zelfde verhouding als in 020) en dan bij het minste of geringste de beveiligers met anabolen bokito lichamen er op los laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *