Inschrijving geopend voor Grunnsonic 2019

nieuws
Foto: Grunnsonic

Acts uit de stad en provincie kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven voor het showcasefestival Grunnsonic 2019, dat tussen 16 en 18 januari tegelijk met Eurosonic Noorderslag plaatsvindt.

Naast de acts die door POPgroningen gescout worden voor Grunnsonic wordt er ook serieus gekeken naar de acts die zich aanmelden via deze zogenaamde ‘Backstage‘, dat zijn acts die zich voor het festival hebben ingeschreven. Muzikanten kunnen zich tot en met zondag 7 oktober inschrijven. is ontstaan als alternatief voor muziekliefhebbers zonder toegangskaart voor ESNS en om acts uit Groningen een podium te bieden.

De deelnemende acts kunnen rekenen op aandacht van lokale media en krijgen toegang tot de Grunnsonic workshops onder leiding van ervaren professionals. Grunnsonic wordt georganiseerd door POPgroningen in samenwerking met Eurosonic Noorderslag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *