Castingdag The Student Hotel: Aspirant modellen gezocht in alle soorten en maten

nieuws
Foto: Dutch Casting Agency

Aanstaande zondag vindt in The Student Hotel een open castingdag plaats van de Dutch Casting Agency en Ulla Models. Deelnemers maken daarin kans op een gratis fotoshoot in Amsterdam.

De Dutch Casting Agency is tijdens deze open casting op zoek naar “enthousiaste mannen en vrouwen die in alle maten, vormen en leeftijden.” Tijdens de castingdag is ook een scout van Ulla Models aanwezig. DCA geeft aspirant-modellen nog een paar korte tips mee om een goede indruk te maken tijdens de casting: “Voor de dames: Draag zo min mogelijk make-up, draag kleding waarin je figuur goed zichtbaar is (keep it simple), hoge hakken mee of aan en je haren los dragen (elastiekje meenemen). Voor de heren: Draag een simpele outfit (jeans met effen kleur shirt). En voor iedereen geldt: Zorg dat je goed bent uitgerust en ‘smile and enjoy!”

Ulla Models zoekt wat meer specifieke lichaamsmaten:
Meisjes – min. lengte van 1.74 cm – max. 1.82 cm. Confectiemaat: 34/36
Jongens – min. lengte van 1.84 – max. 1.92 cm. Confectiemaat 46-50