Ruben Jenssen stopt per direct bij FC Groningen

sport

Ruben Jenssen vertrekt na 2 jaar bij FC Groningen. De middenvelder van Noorse komaf maakt met onmiddellijke ingang de overstap naar SK Brann in Bergen.

Jenssen speelde in totaal vijftig officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij twee keer scoorde. Hij vertrekt omdat de kans op speeltijd bij de FC dit seizoen laag was. Bij SK Brann hoopt de voetballer meer te spelen.

“I want to thank the supporters and everyone in and around fcgroningen for the last two years” schrijft Jenssen op zijn Instagram. “It didn’t turn out exactly like we wanted, but at least we had some good moments. I want to wish you best of luck for the rest of the season and for the future! Until the next time ⚽??”. Vrij vertaald: “Ik wil graag alle supporters en iedereen in en om FC Groningen bedanken voor de laatste twee jaar. Het is niet helemaal geworden wat we er met elkaar van hadden gehoopt, maar we hadden goede momenten. Ik wil de club veel geluk wensen voor de rest van het seizoen en de toekomst. Tot de volgende keer!”

Ron Jans reageert op de website van FC Groningen. “Ruben is een voorbeeldige prof en heeft zich altijd correct opgesteld. Zijn perspectief op speelminuten in het komende seizoen was bij ons klein, dan moet je kijken welke opties er zijn. Deze uitkomst is naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Wij wensen Ruben en zijn familie alle goeds voor de toekomst en bedanken hem voor zijn inspanningen bij FC Groningen.”

Deel dit artikel: