Overgang Vitesse middenvelder Bruns naar FC Groningen gaat niet door

sport
Foto: Sportphotagency.com Onder: Thomas Bruns in het shirt van Heracles.

De overgang van Vitesse middenvelder Thomas Bruns naar FC Groningen gaat niet door. De Gelderlander meldt dat beide clubs geen overeenstemming konden bereiken.

Bruns was in beeld om Jesper Drost op te volgen die naar Heracles Almelo is vertrokken.

Bruns was in Arnhem zijn basisplaat kwijt geraakt. Volgens de Gelderlander reageerde Bruns teleurgesteld op het afketsen van de transfer.

Deel dit artikel:

  1. Jammer.

    Beetje ervaring en leiderschap zou wel fijn zijn. Maar aan de andere kant, de absolute leider bij die club uit Amsterdam ook nog een tiener.

    Reis, Van de Looi, Breij? Vind het voor hun leeftijd stabiele en volwassenen kerels.

    Als Jans en Nijland binnen de komende dertien uur, toch nog eentje weten vast te leggen, laat het dan een man met loopvermogen en goede mentaliteit zijn. Buijs (en Jans) zijn goed bezig. Groningen begint een vechtmachine te worden. Met een elftal dat fit is, alles wil geven en belangrijkste (!) de neuzen de zelfde kant op heeft staan. Achter opperstrijder Jannik Pohl aan, elk team bij de strot grijpen. Moet je kijken hoe snel de hut weer vol zit.

    “Onder druk zetten, of onder druk gezet worden” that’s the question in het moderne voetbal. Iedereen met doppen in zijn ogen had dit na de heerlijke afdroogpartijen van 020 door Salzburg al kunnen concluderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *