Opnieuw code geel voor onweer

nieuws
bron foto: Elin Stil

Het KNMI heeft opnieuw code geel afgegeven. Dit keer waarschuwt het weerinstituut voor zware onweersbuien. 

Naast het onweer komen ook zware windstoten van 60-80 km/uur voor.

‘Er is kans op blikseminslag en windstoten. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen,’ schrijft het KNMI op haar website.

Deel dit artikel:

  1. Volgens de buienradar is het vanaf 16.30 uur droog tot plusminus 21.00 uur. Om je wekelijkse boodschappen te doen. Daarna begint het geknetter tot 23.00 uur. Er zijn inderdaad een aantal fikse buien onderweg. Het laat een felgroene pit zien boven Groningen. Maar dit is dus pas in de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *