OOG Radio zendt live uit vanaf KEI-markt

nieuws

Maandag gaat de KEI-week van start. Deze week wordt op maandag traditioneel afgetrapt met de KEI-markt en OOG Radio is hierbij de hele dag live aanwezig.

Op locatie vanuit een stand op de KEI-markt zijn studenten en Stadjers van harte welkom om te kijken hoe radio wordt gemaakt. Er is er allerlei informatie te vinden over OOG Radio & TV en is er ook een overzicht van vrijwilligersvacatures bij de stadsomroep. Verder worden ook workshops gegeven, waaronder nieuwslezen. Hierbij mag een deelnemer live het stadsnieuws op het halve uur voorlezen.

Tijdens de live uitzending zal een aantal OOG programma’s een speciale editie verzorgen, waaronder de OOG Ochtendshow, hiphop programma Break North en studentenprogramma Happy Hour FM. Daarnaast zijn er reporters aanwezig, die KEI-lopers zullen interviewen.

OOG Radio is te beluisteren op 106.6FM en via de gratis OOG app. De live uitzendingen zijn van 10.00 tot 17.00 uur op de Vismarkt, tegenover Pronk Stadscafé en Huis de Beurs.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *