Nieuwe plek voor Stadse ambulances

Groningse ambulances hebben vanaf dinsdag een nieuwe plek in de stad aan de Gotenburgweg. Per direct zullen de diensten van Ambulancezorg Groningen daar elke dag starten.

De oude locaties aan de Sontweg en Kastanjelaan zijn gedateerd en te klein. De nieuwe ambulancepost is ruim twee keer zo groot en biedt genoeg ruimte voor onder andere de 100 medewerkers, zestien ambulances, motorvoertuigen en zelfs een ebolavoertuig. De post aan de Kastanjelaan bij het Noorderstation blijft gedeeltelijk in gebruik. Vanaf de Sontweg zullen vanaf heden geen ambulances meer rijden.

De post aan de Kastanjelaan zal rond februari sluiten. De Ambulancezorg gaat op zoek naar een geschikte locatie voor een nieuwe post in het noorden van de stad. Het hoofdkantoor verhuist rond die tijd mee naar de nieuwe locatie aan de Gotenburgweg.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *