Kardinge gesloten door KEI-week

nieuws
foto: André Huitenga

Sportcentrum Kardinge gooit haar deuren vrijdag en zaterdag dicht voor het KEI-feest.

Deze week staat de stad in het teken van de grootste studentenintroductie van Nederland. Ruim 5.000 nieuwe studenten komen kennis maken met het Groningse studentenleven. Het eindfeest is de afsluiter van de KEI-week. Dit jaar is het thema ‘Destination KEI, your ticket to gold’. Daarom staat het eindfeest in het teken van reizen. “Met maar liefst vier zalen zie je op één avond meer van de wereld dan de meest doorgewinterde backpacker,” schrijft organisatie KEI op haar website. Er is een mainstage, maar ook een silent disco en feestgangers kunnen zwemmen met krokodillen.

Niet alleen KEI-lopers, maar ook stadjers zijn welkom op het feest.

Deel dit artikel: