Ernstig verkeersongeluk N7: motorrijder om het leven gekomen

Bij een ernstig verkeersongeluk zondagochtend op de N7 ter hoogte van knooppunt Euvelgunne is een nog onbekende motorrijder om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

“Het ongeluk gebeurde rond de klok van 08.40 uur”, vertelt een politiewoordvoerder. “Op de N7 verloor ter hoogte van knooppunt Euvelgunne door nog onbekende oorzaak een motorrijder de macht over het stuur. Hulpverleners waaronder de politie, een ambulance en een traumahelikopter waren snel ter plaatse maar hun inzet kon niet voorkomen dat het slachtoffer kwam te overlijden.”

De politie is direct begonnen met een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. “Duidelijk is al wel dat het om een eenzijdig verkeersongeluk gaat.” Vanwege het ongeluk is de weg afgesloten voor het verkeer.

Later meer.