Tijdelijke weg tussen Europaplein en Julianaplein vanaf maandag open

nieuws
Foto: Combinatie Herepoort

Maandagochtend wordt de tijdelijke noordbaan van de Zuidelijke Ringweg in gebruik genomen. Het verkeer vanaf het Europaplein richting het Julianaplein rijdt vanaf dan over twee versmalde rijstroken.

Voorlopig gaat alleen het verkeer in westelijke richting over deze weg rijden. Voor dit verkeer zijn twee versmalde rijstroken beschikbaar. In de zomer blijft de tijdelijke weg open en wordt de rest van de ringweg gestremd. Na de zomervakantie gaat ook het verkeer in de andere richting over de tijdelijke weg rijden. Daarna kan de huidige zuidbaan van de ringweg worden afgebroken.

Vanaf vrijdag 6 juli 22.00 uur tot maandag 9 juli 6.00 uur is de noordbaan van de zuidelijke ringweg tussen het knooppunt Euvelgunne en het Julianaplein gestremd. Dan wordt de tijdelijke weg afgemaakt en aangesloten op de rest van de ring. De omleidingsroute is op de kaart hieronder te vinden.

kaart omleiding weekend 6 juli
Kaart omleiding weekend 6 juli

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *