Stem van OOG Radio en Televisie gaat met pensioen

Na 27 jaar werkzaam geweest te zijn voor OOG Radio en Televisie heeft Gert van Akkeren woensdag afscheid genomen als stem van de omroep. Van Akkeren gaat genieten van een welverdiend pensioen.

“Ik ben in 1991 begonnen bij OOG dat toen in die jaren nog in de Oude Boteringestraat zat”, vertelt Gert van Akkeren. “In eerste instantie bij een radioprogramma. Dat was spannend want heel veel radio-ervaring had ik niet.” Door de jaren heen kwamen er steeds meer taken bij. “Ik heb radioprogramma’s als Stad Vandaag en de Dagdoorbraak gepresenteerd, maar ook specials rondom Koninginnedag, Bevrijdingsdag en de Top 1066.” Daarnaast heeft Gert honderden reportages op televisie van voice-overs voorzien en schreef hij duizenden artikelen op de website.

OOG stond uitgebreid stil bij het afscheid. “Ja, super. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet helemaal vertrek. Na mijn vakantie blijf ik twee dagen in de week bij OOG werken. Waarschijnlijk ga ik dan niet meer nieuws lezen, maar zal ik nog wel berichtjes op de website schrijven en reportages op televisie van voice-over voorzien.”

Deel dit artikel:

  1. Als iemand doodgaat komt er nog meer geslijm/mooie verhalen/goedpraterij…..dat is zwaar irritant….praat effe gewoon denk je dan…..er is nog leven na het pensioen de aftakeling is de verre toekomst hoop je dan..

  2. Geniet van je pensien, Gert van Akkeren. Je hebt het dubbel en dwars verdiend. We zullen je vertrouwde stem missen op OOG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *