Paradigm vrijwilliger: “Passie is hier de drijfveer”

Met nog een maand te gaan voordat het Paradigm Festival op het Suikerunieterrein begint zijn vrijwilligers al druk bezig. Ze bouwen een nieuwe spectaculaire chillout, onderhouden podia en plaatsen hekwerk.

Het plaatsen van hekwerk is nog niet voor het grote festival in augustus maar wel voor het kleinere feest dat komende zondag in het bos op de bosstage plaatsvindt.  De mensen van Paradigm bieden vrijwilligers de kans op leuk werk, gratis tickets maar vooral ook werkervaring.

“Zonder vrijwilligers zouden wij niet bestaan. Deze mensen zijn ontzettend belangrijk voor ons”, zegt Lars Bodewes die bij Paradigm verantwoordelijk is voor de werving van vrijwilligers, roosters en het overige personeel.

Mischa Pchenitchniklw beaamt wat Bodewes vertelt. “Het is echt een oase van rust, elke keer als je hier het terrein opkomt. Je ontmoet veel leuke mensen. Passie is hier echt de drijfveer. Ik ben net klaar met de opleiding Facilitair Management en heb hier veel praktijkervaring kunnen opdoen”, vertelt Mischa.

Zondag 15 juli is Sunday Afternoon Collective. Het meerdaagse Paradigm Festival is van 10 tot 13 augustus.