Grote Markt podium voor straatvoetballers

Vrijdag vond op de Grote Markt de finale plaats van StreetFit Straatvoetbal. StreetFit organiseert dit evenement om aandacht te vragen voor mensen die aan de zijlijn staan vanwege financiële of sociale drempels.

StreetFit organiseert dit voetbalfestival in Winschoten, Assen en Stadskanaal. De finale vond vandaag plaats op de Grote Markt in Groningen. Ook bedrijven en vriendenteams waren welkom om mee te doen.

StreetFit is een samenwerking tussen Stichting van de Straat en STOOT. Met het evenement wil de organisator mensen uit Groningen en Drenthe dichter bij elkaar brengen. De prijsuitreiking van het toernooi werd vanmiddag verzorgd door wethouder Paul de Rook.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *