Al 800 ingezonden foto’s voor Groninger Scheurkalender

nieuws
Foto: Groninger Scheurkalender

Aan de oproep om foto’s, tekeningen en verhalen in te zenden voor de Groninger Scheurkalender 2019 is tot nu toe al 800 keer gehoor gegeven. De jury voor de kalender gaat na 15 augustus 320 inzendingen uitkiezen die in de kalender komen. 

Met het initiatief van de Groninger Scheurkalender willen een aantal maatschappelijke organisaties de vele bijzondere en vaak ook minder bekende kanten van Groningen laten zien. Noorderlicht, het huis van de fotografie in Groningen, helpt als een van de juryleden mee met het beoordelen van de inhoudelijke, artistieke en technische kwaliteit van de ingezonden foto’s.  Tijdens de presentatie van de Groninger Scheurkalender 2019, die half oktober gepland staat, wordt bekend gemaakt welke inzendingen het Noorderlicht Predicaat hebben gekregen.

Inzenden voor de Groninger Scheurkalender kan nog tot 15 augustus. Alle inzenders ontvangen tijdens de presentatie een gratis scheurkalender.