UK: studentes belaagd door jongeren

nieuws
Foto: Rick van der Velde

Twee RUG-studenten zijn de afgelopen tijd rond het Noorderplantsoen belaagd door een groep jongens. Dat meldt de UniversiteitsKrant.

Zaterdagavond rond 21.40 uur werd een Italiaanse studente die op een bankje vlakbij de Korrewegwijk zat, belaagd door een groepje van zo’n vijf jongens tussen de 8 en 13 jaar. Eentje probeerde haar fiets te pakken en een ander haar portemonnee. De oudere jongens bleven op afstand, en filmden het met hun telefoon. Toen ze opstond gingen de jongens er vandoor. Ze deed aangifte en plaatste een waarschuwing op de Facebookgroep ‘Expats in Groningen.’

Daarop meldde een andere RuG-student een soortgelijk incident bij het Noorderplantsoen, ook op zaterdag. Die werd omsingeld door een zestal kinderen tussen de 11 en 17 jaar. Ze pakten met geweld haar fiets af en gooiden het rijwiel daarna op de grond.

De politie zegt dat haar verder niets bekend is over deze gevallen, maar vraagt mensen die hiervan slachtoffer worden, aangifte te doen.

Deel dit artikel:

 1. Het zijn kinderen.. bij de strot pakken of slaan tot ze in hun broek pissen. Kijken of ze het ooit nog een keer proberen..

 2. tussen de 8 en 13 jaar ?

  Of tussen de 10 en 17 jaar ..
  Die Noord Afrikanen zijn wat kleiner dan de gemiddelde Noord Europeaan.
  Deze “conclusie” .trek ik uit gelijksoortige zaken uit het “in de pers gemeld”.. verleden .
  Tegenwoordig wordt een signalement niet meer geplaatst .
  Lekker makkelijk maken als het moeilijk kan ?
  Je zou een bepaalde bevolkingsgroep/ras ( woorden van Officier van Justitie Wouter Bos) in een bevooroordeelde verdomhoekje plaatsen.
  Maar ja dat is niet mijn schuld .
  Gelukkig zijn de meeste personen van dit ( ras) normaal .

  https://opiniez.com/2016/11/17/marokkanen-zijn-een-ras/asherbenavraham/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *