Postharmonie repeteert voor het eerst in nieuw onderkomen

nieuws
Foto: Frits ten Bloemendal - Gruno's Postharmonie

De Gruno’s Postharmonie heeft maandagavond voor het eerst gerepeteerd in haar nieuwe onderkomen aan de Bieslookstraat. “De ruimte is nog niet helemaal af, maar de kop is eraf.”

Voorheen repeteerde de Postharmonie de afgelopen decennia in een loods aan de Spaarnestraat. Vanwege de herinrichting van het stationsgebied moet de loods gesloopt worden. De Harmonie is lang op zoek geweest naar een nieuwe locatie en vond die uiteindelijk in het gebouw van Muziek Organisatie Noord.

“De ruimtes zijn nog niet helemaal af”, schrijft de Postharmonie op Facebook. “De wanden verdienen nog een sausje, de geluidsisolatie lekt hier en daar nog en de akoestiek wordt nog aangepast.” Voorafgaand aan de repetitie werd het huurcontract getekend door eigenaar Ruud de Vries en voorzitter Johan Zaagman van de Postharmonie.

Foto: Frits ten Bloemendal – Gruno’s Postharmonie
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *