Basketbalclubs in de problemen door sluiting Corpushuis

nieuws
G-Team BVG

De fractie van Stad en Ommeland wil van het stadsbestuur weten waarom er nog geen oplossing is gevonden voor de problemen van de basketbalverenigingen BVG en Scylla. Die spelen in het Corpushuis in Corpus den Hoorn dat per 1 januari de deuren sluit.

De basketbalverenigingen trokken begin vorige maand in de raadscommissie al aan de bel dat zij door de sluiting in de problemen komen. De nieuwe sporthal bij het Europark is niet groot genoeg en er zou 63,5 uur basketbal ingeleverd moeten worden.

Stad en Ommeland is verbaasd over het probleem, omdat het stadsbestuur in de discussie rond de sluiting van sporthal De Wijert steeds heeft gezegd dat er voldoende accommodatie beschikbaar blijft. De fractie stelde de vragen na berichtgeving over de kwestie in het Dagblad van het Noorden vrijdag.

Deel dit artikel: