Warm welkom voor 100.000ste passagier tussen Eelde en Londen

nieuws
Foto: Groningen Airport Eelde

Niek Verweij is de 100.000ste passagier op de lijndienst tussen Groningen Airport Eelde en Londen Southend. Hij mocht gisterochtend twee gratis retourtickets naar Londen in ontvangst nemen. 

De andere passagiers op de vlucht kregen een lekkernij van luchtvaartmaatschappij Flybe/StobartAir, die lijndienst naar het Britse vliegveld uitvoert. Het Britse luchtvaartconsortium is blij met de grote interesse in de lijndienst. Graeme Buchanan (Managing Director StobartAir): “De verbinding is sinds de eerste dag populair. Nu de frequentie van de vluchten is uitgebreid naar 3x per dag zien we een nog grotere interesse.”

Binnen anderhalf jaar hopen de luchthaven en Flybe/StobartAir de 200.000ste passagier te verwelkomen. Dat past geheel in de visie van Groningen Airport Eelde, die met een groei naar 500.000 passagiers per jaar de drukte op Schiphol wil verlichten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *