Small Town Bandits grijpen net mis op Grote Prijs

nieuws
Foto: Jerry Vinke

Het is de Groningse band Small Town Bandits zondag niet gelukt om een prijs in de wacht te slepen tijdens de Grote Prijs van Nederland. De band werd wel tweede bij de publieksprijs.

De folk-pop band dong mee in de categorie bands/electronics. De vier heren moesten het onder andere opnemen tegen bands als Samora, Out of Skin en Amartey. Vorige week werd er nog druk geoefend in de repetitieruimte Vrijdag aan de Sint Jansstraat. “We gaan er een mooi feestje van maken”, liet de band toen weten. “We hebben een grote bus gehuurd en vertrekken zondag met onze fans vanaf het Hoofdstation om er een mooie dag van te maken.”

Een mooie dag werd het zeker want de band mocht optreden in Paradiso waarmee een droom in vervulling ging. De kers op de taart werd echter niet verdiend, want de eerste prijs in de categorie ging naar Amartey. Wel eindigde Small Town Bandits als tweede bij de Publieksprijs.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *