Politie zoekt getuigen verkeersruzie Beijum

nieuws
foto: Andries Oord

Was u op donderdag 10 mei tussen 13.30 en 13.45 uur in de buurt van de kruising Emingaheerd/Barmaheerd in Beijum? Dan zoekt de politie uw hulp. Bij een uit de hand gelopen verkeersruzie raakte daar een man gewond.

Twee automobilisten hadden een woordenwisseling, waarop de bestuurder van de eerste auto uitstapte en de chauffeur en passagier van de tweede auto in hun gezicht sloeg. Daarbij liep de bestuurder van de tweede auto een gebroken neus op.

Het signalement van de dader luidt volgens de politie als volgt: Een man van ongeveer 1.75 m lang, 20 a 25 jaar oud met een Oost Europees uiterlijk. Hij had een breed postuur, kort blond haar en flaporen, en droeg geen snor of baard. Hij droeg een donker t-shirt en een joggingbroek. Verder reed hij in een blauwe Ford Focus.

Als u meer weet over dit voorval, bel dan met telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.