Danceclub op hoogte sluit voorgoed de deuren

nieuws
Foto: Facebook IIWII

De IIWII bar, bovenin The Big Building in het stationsgebied, sluit volgend weekend definitief de deuren. Omdat The Big Building ontruimd moet worden komt er een einde aan de mogelijkheid om te dansen in de hoogste danceclub van de stad, op de achtste verdieping.

Dit weekend is het één na laatste weekend dat er gedanst kan worden in de IIWII bar. Het weekend van 24 tot en met 26 mei is de Closing Weekend. Eén van de dj’s is dan Martin ter Braake, vroeger noemde hij zich Harde Baas en tegenwoordig Battage.

“IIWII staat voor It Is What It Is. Het is een fantastische locatie met uitzicht op de skyline van Groningen. Het wordt gerund door mensen met passie. Het is jammer dat ze sluiten maar je wist vanaf het begin dat deze plek tijdelijk zou zijn. Dat maakt het altijd speciaal als je hier bent”, aldus Battage.

Martin ter Braake draait volgende week zaterdag in de kelder van The Big Building. Hij sluit daar de nacht af.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *